Schoppenvrouw

Middagconcert

Ekaterina Levental - mezzosopraan en actrice
Chris Koolmees - samenstelling en regie

Schoppenvrouw

Over het concert

In deze voorstelling met zang, muziek en theater vertelt Ekaterina Levental het verhaal van haar oma en vier legendarische vrouwen van dezelfde generatie: Anne Frank, Marilyn Monroe, Maria Callas en Ulrike Meinhof.

In een sfeer van huiselijke intimiteit zal Ekaterina deze vijf vrouwen oproepen, vertegenwoordigen, hun kracht verklanken en hun onmacht invoelbaar maken.
Ze beweegt tussen het publiek, speelt, zingt en vertelt en wisselt van kleding. Het publiek assisteert bij het omkleden en wordt zo participant in de voorstelling. De kostuums zijn van de hand van Amber Willemztijn, winnaar van de Wonder Women Award van Modemuseum Hasselt.

Schoppenvrouw is het laatste deel van een autobiografisch drieluik, waarvan het eerste deel, De Weg, in het programma van het festival van 2017 was opgenomen. Het oogstte toen veel lof.

De voorstelling heeft geen pauze.

 

 

 

Kaarten

Volwassenen €25,- en jongeren t/m 14 jaar €10,- (incl. consumpties)

Toegankelijkheid

het Foreestenhuis
Grote Oost 43, Hoorn

Het Foreestenhuis is goed toegankelijk voor gebruikers van een rolstoel

Parkeren

Aangeraden wordt te parkeren in parkeergarage ’t Jeutje’, Vollerswaal 61A, 1621 GX

Beeld- en geluidsopnamen

In opdracht van het bestuur van Stichting Kamermuziekfestival Hoorn kunnen er tijdens het festival beeld- en/of geluidsopnamen gemaakt worden. Hoe wij met dit materiaal omgaan, kunt u lezen in ons privacyreglement, te vinden op de pagina ‘over ons’.
Zonder toestemming van het bestuur is het niet toegestaan tijdens de concerten beeld- en/of geluidsopnamen te maken.