Moving Guitars

Avondconcert

Izhar Elias – barokgitaar, klassieke gitaar
Forian Magnus Maier – compositie, elektrische gitaar
Kenzo Kusuda – dans
Paul en Menno de Nooijer – videokunst
Cocky Eek – decorontwerp
Thomas Niehof – techniek

Moving Guitars

Over het concert

Gitarist en Nederlandse Muziekprijs-winnaar Izhar Elias en de toonaangevende componist en elektrisch gitarist Florian Magnus Maier zijn verantwoordelijk voor de muziek van dit concert.
Kenzo Kusuda betovert het publiek met zijn fijnzinnige bewegingen. Paul en Menno de Nooijer zijn wereldberoemd om hun speciale stop-motion filmtechniek. En de bewegende decors van Cocky Eek reizen de hele wereld over, van festival naar festival.

In Moving Guitars hoor en zie je een onvergetelijke mix van al deze elemanten.
U hoort verfijnde oude dansen op de barokgitaar tegenover nieuwe klanken op de elektrische gitaar.
De man die als een soort god tussen de verschillende werelden in beweegt is danser Kenzo Kusuda. Hij verenigt de oude muziek met de nieuwe muziek om te komen tot een nieuwe balans.

Het door Kenzo in beweging gebrachte decor groeit uit tot reusachtige proporties. Al transformerend van vorm en kleur beweegt dit enorme wezen op de muziek.

Op de golvende creatie zijn vervreemdende videoprojecties van Paul en Menno de Nooijer te zien, associërend op de muziek.

Kaarten

Entree gratis, mits tijdig aangemeld (vol is vol).
Aanmelden kan via of via de reserveringslijn 06 231 488 55. Dit nummer is vanaf 15 september via de voicemail bereikbaar; vanaf 1 oktober wordt u tussen 16.00 en 18.00 uur via het genoemde telefoonnummer te woord gestaan.

Toegankelijkheid

OSG West-Friesland
Bontekoestraat 3, Hoorn

is goed toegankelijk voor gebruikers van een rolstoel.

Parkeren

Aangeraden wordt te parkeren in parkeergarage ’t Jeudje, Vollerswaal 61A, 1621 GX

Beeld- en geluidsopnamen

In opdracht van het bestuur van Stichting Kamermuziekfestival Hoorn kunnen er tijdens het festival beeld- en/of geluidsopnamen gemaakt worden. Hoe wij met dit materiaal omgaan, kunt u lezen in ons privacyreglement, te vinden op de pagina ‘over ons’.

Zonder toestemming van het bestuur is het niet toegestaan tijdens de concerten beeld- en/of geluidsopnamen te maken.