Moving Guitars

Avondconcert

Izhar Elias – barokgitaar, klassieke gitaar
Forian Magnus Maier – compositie, elektrische gitaar
Kenzo Kusuda – dans
Paul en Menno de Nooijer – videokunst
Cocky Eek – decorontwerp

Moving Guitars

Over het concert

Nederlandse Muziekprijswinnaar Izhar Elias was al een paar keer eerder te horen tijdens ons kamermuziekfestival. Nu keert hij terug met een concert dat niet te vergelijken is met hoe hij zijn gitaar en zichzelf eerder in Hoorn presenteerde.

In de voorstelling Moving Guitars klinkt verfijnde, oude dansmuziek op de barokgitaar tegenover de ruige klanken van de elektrische gitaar.
Beweging en dans verbinden de wereld van oude en die van nieuwe muziek en vervreemdende videobeelden zorgen voor associaties tussen beide werelden.

Danser Kenzo Kusuda begeeft zich tussen magisch bewegende decorobjecten. Terwijl de muziek zich ontwikkelt, groeit er iets op het podium…. een magisch kussen gevuld met lucht. Het ademt als een kosmisch lichaam tussen verleden en toekomst.
Het door Kenzo in beweging gebrachte decor groeit uit tot reusachtige proporties. Al transformerend van vorm en kleur beweegt dit enorme wezen op de muziek.

Muziek, dans en projecties leveren tezamen een unieke muziekbeleving op.

Kaarten

volwassenen €28,50 / jongeren t/m 14 jr €10,-
passe-partout 1: 5 avondconcerten* €115,- / €40,-
passe-partout 2: 4 concerten naar keuze* €95,- / €30,-
* exclusief het Dinerconcert

Corona-toegangsbewijs
Bij de ingang van iedere locatie wordt gecontroleerd op een coronatoegangsbewijs (òf een vaccinatiebewijs, òf een bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona, òf een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit). Daarom is het noodzakelijk dat u behalve een corona-toegangsbewijs
- ook een legitimatiebewijs bij zich heeft en
- ruim op tijd komt.

Toegankelijkheid

nog nader te bepalen
, Hoorn

Voor rolstoeltoegankelijkheid en overige vragen graag contact opnemen via 06 138 882 37 of via

Parkeren

Aangeraden wordt te parkeren op de Veemarkt, 1621 JC

Beeld- en geluidsopnamen

In opdracht van het bestuur van Stichting Kamermuziekfestival Hoorn kunnen er tijdens het festival beeld- en/of geluidsopnamen gemaakt worden. Hoe wij met dit materiaal omgaan, kunt u lezen in ons privacyreglement, te vinden op de pagina ‘over ons’.
Zonder toestemming van het bestuur is het niet toegestaan tijdens de concerten beeld- en/of geluidsopnamen te maken.