Vladimir

Avondconcert

Jaap Mulder – zang, klarinet en saxofoon
Ruben Mulder – keyboard/piano

Vladimir

Over het concert

Jaap Mulder is een muzikale duizendpoot, alleskunner en verhalenverteller. Meer dan 30 jaar  was hij de frontman van klezmerband Di Gojim. Met Vladimir heeft hij daarnaast met succes de sprong naar een voorstelling van Mulder and Sons gewaagd. Op intieme locaties speelt Jaap samen met zoon Ruben (piano), op andere locaties is ook zoon David (slagwerk) van de partij.

In ’Vladimir, een hartstochtelijke lastpost’ staat het leven van Vladimir Vysotsky (1938-1980) centraal. Deze criticaster en luis in de pels van de Russische communisten schreef meer dan 600 songs en was een begenadigd auteur, zanger en acteur. Deze in Rusland (en later in Frankrijk) razend populaire artiest zong zijn chansons over liefde, drank en oorlog met de passie van Jacques Brel, de bravoure van Ramses Shaffy en de scherpte van Bob Dylan.

Vladimirs uiterst turbulente leven en schitterende teksten inspireerden Jaap Mulder tot het schrijven van een muziektheatervoorstelling. In korte scènes, chansons en liederen komt Vladimir daarin in al zijn hartstocht, weemoed en heftigheid tot leven.

Kaarten

Volwassenen €25,- jongeren t/m 14 jaar €10,-
Passe-partout I: 5 avondconcerten* €105,- jongeren €40,-
Passe-partout II: 4 avondconcerten* naar keuze €85,- jongeren €30,-
* exclusief het dinerconcert
Alle prijzen zijn inclusief consumpties

Dit jaar is er geen festivalbureau. Reserveren van kaarten kan vanaf 15 september via de voicemail (06 231 488 55) of via het e-mailadres 
Vanaf 1 oktober wordt u tussen 16.00 en 18.00 uur via het genoemde telefoonnummer te woord gestaan.
U wordt verzocht gereserveerde kaarten vooraf te betalen op rekeningnummer NL98 RABO 0138 3681 12 t.n.v. Stichting Kamermuziekfestival Hoorn onder vermelding van het concert waar u kaarten voor gereserveerd heeft.
Kaartverkoop aan de zaal is mogelijk vanaf een half uur voor aanvang, zolang er kaarten beschikbaar zijn. Helaas kunt u aan de kassa niet pinnen.

Toegankelijkheid

Het Foreestenhuis
Grote Oost 43, Hoorn

is goed toegankelijk voor gebruikers van een rolstoel.

Parkeren

Aangeraden wordt te parkeren in parkeergarage ’t Jeudje, Vollerswaal 61A, 1621 GX

Beeld- en geluidsopnamen

In opdracht van het bestuur van Stichting Kamermuziekfestival Hoorn kunnen er tijdens het festival beeld- en/of geluidsopnamen gemaakt worden. Hoe wij met dit materiaal omgaan, kunt u lezen in ons privacyreglement, te vinden op de pagina ‘over ons’.

Zonder toestemming van het bestuur is het niet toegestaan tijdens de concerten beeld- en/of geluidsopnamen te maken.